Monday, 14 July 2014

befday girl!

Dia cakap, kita dah besar..hm, manada,
kita kecik lagi ni haa :3 :v

Assalammualaikum! yeay~ today my birthday~ :p 

HAPPY BIRTHDAY TO ME,

HAPPY BIRTHDAY TO ME,

HAPPY BIRTHDAY TO ME DINA~

HAPPY BIRTHDAY TO ME!!


Etceli, ini bukan forever alone kay? hahaha! Btw, Thank you sesangat sesiapa yang wish aku birthday terutamanya family aku <3 and orang yang amat aku sayang (sorang ja kay) and kengkawan :) ! May Allah blesss uolls! Hehehe, hadiah mana hadiah? woi? =3= gurau2! :3 



Dalam phone, kesayangan wish 2 kali! hahaa, mak aiii, semua sawit2 ni. Melting aku xD hahaha! Thank youu kesayangan~ awak Daebakk :* saranghaeyo :)!


Kat sekolah, paling part tak boleh blah depa(kawan2), baling benda AKU! Aku punya barang kay? bedak aku. Depa baling kat aku. Okay! hebat permainan dia ya? == habis macam hantu cina. Adalaa jugak 2,3 orang kena balasan dari aku. Malu kot dengan keadaan centu nak kena p turun bawah p toilet orang pandang.. Bhaha~ its sokay~ WE ARE YOUNG! 
*tetiba ==* 


So...kat rumah pulak. Ibu bagi surat, kakak beli kan hadiah! lampu untuk laptop =3=. Comel! gambar Pooh~ nasib kakak tak pilih Doraemon xD :P hahaha~ Ayah bagi hadiah benda dari Korea Original :3 saja nak gtau yang tuh Ori punya :P hahaa~ kan best kalau Ayah aku bawak g Korea terus~ Wuohhhh Daebak! *O* em em, Abang wish waktu sahur ^-^ sokay, wish pun amatku hargai..dari tadak langsung kan :/ ~ Hehehe. Samapi sini jaaa kot. Thank youuu ^_^. Annyeong!

Ayah bagi. Cantikkan? :) Gomawoo Appa!
Haaaa~ ni pooh tu~ aku tau cantik. Diam, *ek eleh* :3




No comments:

Post a Comment