Saturday, 2 August 2014

Rayaaaa'14

lolololololololo ><

Assalammualaikum! harini 2August! dan...aku baru nak ucap ''Selamat Hari Raya'' wuuu~ Maklumlah masatu busy dengan mercun, blablabla hehehe. Aku main mercun taklah teruk sangat just mercun naga, mercun lebah, mercun pop2 jenama AngryBird. Hahaha, tu adik sepupu punya..aku belasah main je (-v-) hehehe. Tahun ni raya bolehlah~ bolehlah~ bolehlah~ kan..raya  tahun ni tak feel sikit cuz

1)Atuk dah takdak :( sedeh..
-Tapi kita kena redha, terima jaa lah :') hmm :( 
2)Duit raya kureng =3= ergh
- Bersukur jaa laa, hajat nak beli handphone baru tak tercapai! T-T huaaa, sokay. Mintak kat ibu ler, muehehe :>

Etceli, semalam kakak punya birthday. Aku pun lupa yang aku wish ka belum. Dah wish dah kot? kaa belum? ntah. Kang kalau aku tersilap wish dua kali dia kata apa pulak. Hehehe, yala2 aku wish sekali lagi...Happy Birthday! Dah tua :3 muahahaha! k ._. jahat tak? :P tak kan? hahaha~

K lah, sampai sini jaa kot :3 btw, Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin, Kosong-kosong kay? :v hahaha~

No comments:

Post a Comment