Sunday, 30 August 2015

Heyhey.

Assalammualaikum gais, hahaha dah lama tak bukak. Why baru bukak sekarang? ouh. sebab dah habis PT3. Eh eh, bukan dah settle PT3, just TrialPT3. Omaigod....susah gila uolllss. Math KH Sains. Yelaaaa, tahu laaa hang cakap senang. Tapi aku ni dah macam nak pecah kepala. Em em. Takpalah, nanti kita usaha! buat betul2. But Math memang i tak yakin gilaa uolllsss -_-. Hahaha. Tapi alhamdulillah lah trial dah habis. Nak syok sangat tak boleh :'((( duk tunggu result Trial jaa ni pakcik makcik oiii. PT3 around the conner! T^T. Hahaha apapun, inshaAllah keluar result yang elok. Amin.

So, petang ni chillex2 sikit, i bikin kuih cara uoollllsssssssssssssssssssssss. Alhamdulillah sedap ^^
(haip cek kak, puji diri sendiri nampak ==) hehehehe biarlah jemah! xD nak tengok gambar? haa ada ni haaa kat bawah! meh tengok cCikkKkeeEeeDddDD! 

nampak terliur bukan? aip airliur tu lap
 nampak sedap an? HAHAHA!
sorrylaa uolls, i perasan kejap xD.


Okaylaa, sampai sini je. Btw, aku tak upload pulak gambar raya tahun ni. Emmm, janji aku macam capati ._. hehehehe, mianhae2~ btw, Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ^^. and Selamat Menjawab PITI TIGEWWWWWW! -_-

No comments:

Post a Comment