Tuesday, 25 February 2014

Manusia

Assalamualaikum :D ! jawab salam aku dulu ea? baguss Alhamdulillah :P harini nasib okay and tak okay. Aku pelik ohhh dengan orang zaman skrg ni -_- first, bila orang teguq kata 

''weh, napa twitcon twittter hang tuh freehair? hmm, nampak macam tak sesuai *senyum*''

''eh, biaqlah kat aku. aku nak pakai ke dak..lagipun bukan gambar hang aku guna, cermin diri tu dulu okay, jgn JUDGE org kay?''

HAHAHAHAHAHAHAHA! inilah manusia. pelik kay pelik! orang tegur pun dikatakan JUDGE. Bangangnya besar mana? hahahaahhahaahahahha gelak guling2 aku! OTAK ada pakai kay pakai! jangan letak kat kedai Pak Mat =_=

Dan lagi satu, aku paling tak suka orang yang duk suka kat mengadu2 ni. Pasai benda kecik jaa pi report kat Cikgu, Ayah mak. Aduiiiii! susah ohhh! Pasai benda kecik jaa. Tak dapat Cekelat HACKS ja pun. Bukann masalah besaq pun. Tak layak ohh org cenni ada kat dunia nihhh!

Tengok makcik ni! amboihh comey ja pakai Tudung. Menutup aurat. *tetiba, 

 Okay ah, Dadaaaa! :) itu je kot..hahahhhhahaha! byee2 annyeongihaseyooo! 

1 comment: