Tuesday, 14 July 2015

14th July 2015 ><.

Adik nak tiup lilin, abang hakak
semua tengok ehhh xD, hahaha *sajaa blur kan :p*



Assalammualaikum, dah setelah 1tahun aku tak bukak blog. Hehehe..maklumlah busy (PT3 khusus) hehe. Banyak alasan kan bilaa takleh bukak blog or blablabla xD, hehehe. So, today..im officially 15teen <3 hohohoho! tak tuaa lagi. Not 51y/o okay? =.= :P hahaha.

I wanna say thank you to my family friends and my Mr.A. Thanks for wish my birthday at phone masatu. Hahaha..adelaa cerita diaa. Watpe nak cerita kat sini....hahaha biarlah rahsia antara kita berdua *acecece* xD~ and thanks for making a video. Im appriciate it.. saranghaeyo!! :* and terima kasih to ayah bagi hadiah. Powerbank. Hahahaha, terkejut ^^ memang syok gilaa. Ibu Akak Abang, thanks wishh. Muahhh! iloveyouuu~ And to Julia and Wawa bagi hadiah, tudung. Hahaha, kay seriusly i dunno to wear tudung satin? santin? apantah...hahaha. Cause dia licin gilaaa T.T memang aku dah biasa tengok Ju pakai. Tapi, bila aku pakai macam tak selesa ._. tapi lawa tu lawa. Aku suka colur dia. And, wawa bagi tudung apantah..besar gilaa. Bidang berapa tu? Hahaha. I will try to wear that tudunggggg *speaking pun terabuq -,-* xD~

Tak lupa jugak, thanks kengkawan 3Bestari. Iloveyouuu ollsss. Waktu aku nak padam papan hitam tadi, tetibaa ramai2 nyanyi
'Happybirthday to youuu' Hahahahaha Ya Allah....maluu gilaaa. Aku tatau nak buat apaa, or nak act macam mana? aku segan gilaaa aku pi jaa laa duk sebelah Thihah, nyorok kat sebelah diaa. Hahahaha. Macamtu rupanya rasa bila aku nyanyi lagu birthday kat orang xD, mesti orang tu malu xD Hahaha aku dapat rasa! Lol xD Then, tetiba teacher masuk...'siapa punya birthday today?' depa tunjuk akuu. Hahahaha, teacher tetibaa mai kat aku..then peluk cium kepala. Omaigoshhhhhh >////< hahahahaha. Semua pandanggg xD kay thank you teacher! Hahahaha.

Okaylaaa, sorry pendek. Sampai kat sini jaaa..nanti Raya ingat nak sambung. Muahh! xoxo. Hehehehe...InshaAllah kot xD, bye! night! Assalammualaikum :)) .


Powerbank and Tudung satin Juliaa kasi >< <3~
Wawa punya saya basuh ._. hehehehe. Sorry ^^v.


                                                  

                                                      

No comments:

Post a Comment